Els jugadors del Movistar Inter celebren el títol de campions de lliga (@InterMovistar)
futbol sala

Catorzena lliga per al Movistar Inter després d'empatar contra un extraordinari Valdepeñas (3-3)

El campió de la fase regular també ha acabat sent el campió de la lliga. El Movistar Inter, amb Ricardinho novament d'espectador, s'ha emportat el títol fent valer la condició d'equip millor classificat en cas d'empat. El 3-3 final ha tancat un partit de moltes alternatives on el Valdepeñas ha fregat amb la punta dels dits un somni gairebé prohibit a l'inici de la temporada

Xavi LorenteActualitzat

L'Inter ha començat fort amb gol al minut inicial de Pito després d'un córner picat per Borja. El Valdepeñas ha empatat al minut 10 amb un penal d'Ortiz a Cainan que ha transformat Chino. El d'Albacete ha sumat el seu vint-i-sisè gol a la lliga igualant en la lluita pel "pichichi" amb el blaugrana Adolfo Fernández. Després d'un temps mort de David Ramos ha arribat en el tram final de la primera part una doble estocada madrilenya. Borja i Pito s'han associat per fer un gol cada un (2-1, minut 19, i 3-1, minut 20). Valdepeñas s'havia descompost de manera sorprenent després d'haver dominat el joc.

A la represa, els manxecs han revifat i han portat la final al límit. Cainan de Matos, un dels jugadors revelació de la competició, ha marcat el 3-2 al minut 27 amb un xut de falta. Un travesser d'Elisandro i un pal de Bebe havien estat les rèpliques d'Inter que havia abaixat la defensa i mirava de sortir com podia al contraatac. El Valdepeñas ha arriscat amb atac de porter jugador en els darrers cinc minuts. Dani Santos ha trobat porteria al minut 39 per empatar el matx (3-3). Amb més de 70 segons pel desenllaç, l'Inter ha patit però els manxecs no han sabut marcar el gol del títol que s'ha emportat el conjunt de Tino Pérez. Els madrilenys han aixecat la seva catorzena lliga en un playoff exprés marcat per la pandèmia i per l'absència voluntària a la pista de Ricardinho, enfrontat amb el seu club. Valdepeñas ha jugat la seva segona final (l'anterior a la Copa d'Espanya a Màlaga també davant el Barça) i ha aconseguit el seu segon subcampionat en una temporada històrica.

A l'Inter s'han acomiadat molts jugadors que la temporada que ve ja no continuen com Ricardinho, Ortiz, Humberto -tots tres a l'ACCS de França-, Elisandro (San Giuseppe, Itàlia), Bebe (Cartagena) i Marlon (Palma).