Domingo Catoira durant la seva exposició
Domingo Catoira durant la seva exposició
Espanyol

Catoira, "tranquil" amb la composició de la porteria

El director esportiu de l'Espanyol explica com estan les negociacions per fitxar un nou porter

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Domingo Catoira, ha reconegut aquest dilluns, en la presentació de Vinícius Souza com a nou futbolista de l'entitat, que està "tranquil" amb la composició actual de la porteria blanc-i-blava.

 

Els principals porters del club en el curs anterior, Diego López i Oier, van deixar l'equip aquest estiu. En aquest sentit, Catoira, des de la sala de premsa del RCDE Stadium, ha mostrat la seva confiança total en els actuals porters de la plantilla, Joan i Ángel: "No tenim pressa, necessitat ni urgència".

Catoira, en qualsevol cas, ha apuntat que la parcel·la esportiva sap "quin porter vol", tot i que ha insistit que tot  demana el seu "procés". "Si demà comencés LaLiga, estaríem igual de tranquils perquè tenim dos porters que són patrimoni del club", ha subratllat.

Sense canvis en el futur d'RDT

Respecte al futur del davanter Raúl de Tomás, el director esportiu ha insistit que no hi ha novetats i s'ha referit, com és habitual en aquesta qüestió, a la clàusula de rescissió de l'atacant, de 70 milions d'euros.

D'altra banda, el director esportiu ha avançat la probable sortida del lateral dret Miguelón a l'Oviedo: "No hauria d'haver-hi problemes, però encara queden serrells. Ho farem oficial quan tot estigui resolt".
 

Anar al contingut