Domingo Catoira en una roda de premsa.
Domingo Catoira en una roda de premsa.
ESPANYOL

Catoira: "A RDT el defineixen més els fets que les seves paraules"

El director esportiu assegura que és fals que l'Espanyol arraconés el futbolista

Oriol VidalActualitzat

Domingo Catoira ha respost el comunicat de Raúl de Tomás, farcit de dures crítiques al club, un cop consumat el traspàs al Rayo Vallecano. En intervencions a diversos programes de ràdio, com La Grada o Pericos Marca, el director esportiu de l'Espanyol ha manifestat que és fals que tant ell com Diego Martínez haguessin arraconat el futbolista:

És mentida que l'Espanyol hagi arraconat Raúl de Tomás i és fàcilment rebatible. Si estic decebut? No. A Raúl el defineixen millor els seus fets que no pas les seves paraules. El primer dia de pretemporada ja va venir al meu despatx i em va dir que volia marxar, que ja havia acomplert els seus objectius aquí. Jo li vaig dir que es podia emmirallar en Tamudo, que podia fer història aquí... Però ell ja ho tenia decidit.  Tota aquesta situació ha sortit dels mínims exigibles de la nostra cultura de club. Ningú no es pot situar per sobre de l'entitat.

 

Catoira ha refusat que el club protegís el futbolista amagant la seva voluntat durant tota la pretemporada i al·legant una lesió.

Ell va venir realment lesionat i després ja no podem fer-hi res, si el futbolista té la percepció d'unes molèsties. A nivel de gestió hem pogut fer les coses millor, però no podem transformar cap situació d'un jugador en un 'Gran Hermano'. Hem intentar reconduir la situació dos cops: li vam oferir reintegrar-se al grup abans del Brighton i del Nàpols. Però no va voler. L'únic que em sap greu és que l'afició s'hagi sentit afectada per aquest afer.

El director esportiu, a més, nega que l'Espanyol tingués un interès evident en el traspàs del jugador.

Nosaltres no hem mercadejat amb el jugador. El projecte no estava basat en una possible venda de Raúl de Tomás en cap cas. No hem rebut cap oferta fins al dia 31. Aquell dia ve de bon matí al meu despatx i em diu que només escoltem el Rayo, però finalment no hi ha acord. I a partir d'aleshores el club només vol resoldre un problema que podia ser un llast per al projecte. Hem volgut eliminar un problema greu,  ja que ell tenia decidit no tornar a jugar amb l'Espanyol.

Catoira assumeix que el cas De Tomás ha fet que l'equip hagi quedat curt en la planificació i ha anticipat que al mercat d'hivern arribaran els reforços pendents. D'entrada, un central (segueix interessant el mexicà César Montes, tot i que el Mundial el pot encarir) i un home de banda de jerarquia.

Anar al contingut