Els jugadors titulars de Catalunya (Foto: web FCF)
Futbol

Catalunya perd en l'amistós a Irlanda davant el combinat de Leinster i Munster (2-1)

Catalunya ha perdut l'amistós disputat a Irlanda davant el combinat de Leinster i Munster (2-1), al Whitehall Stadium. El partit formava part del pla de preparació per la fase final del Torneig de la Copa de les Regions UEFA que es disputarà el mes de juny a la regió de Venècia (Vènet, Itàlia). El gol dels catalans l'ha fet el jugador de la Unió Esportiva Figueres Pol Compte, que ha fet el 2-1 definitiu. Abans, James Lee havia fet els dos gols locals.

Actualitzat
Catalunya ha perdut l'amistós disputat a Irlanda davant el combinat de Leinster i Munster (2-1), al Whitehall Stadium. El partit formava part del pla de preparació per a la fase final del Torneig de la Copa de les Regions UEFA, que es disputarà el mes de juny a la regió de Venècia (Vènet, Itàlia).

Al descans, els homes de Toni Almendros ja perdien 1-0. A cinc minuts perquè acabés la primera part, James Lee ha inaugurat el marcador amb un xut desde fora l'àrea. Passat el primer quart d'hora del segon temps, altra vegada Lee ha fet el segon.

El gol dels catalans l'ha marcat el jugador de la Unió Esportiva Figueres Pol Compte, que ha establert el 2-1 definitiu. El partit correponia a la tornada del partit que fa cincs mesos van jugar a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell i que va acabar amb un 2-1 per als catalans. Tot esperant la fase final, els jugadors d'Almendros són un dels vuit candidats a alçar la Copa de les Regions de la UEFA al juny.
Anar al contingut