Futbol

Catalunya humilia el Telenesti moldau i suma la segona victòria a la Copa de les Regions de la UEFA (0-10)

La selecció catalana amateur de futbol s'ha imposat per un contundent 0 a 10 al Telenesti moldau en el segon partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions de la UEFA. El combinat dirigit per Toni Almendros no ha tingut pietat de l'equip amfitrió i ha aconseguit una golejada d'escàndol. Velillas (4), David López (2), Nils, Batanero, Borges i Padilla han fet els gols de la selecció catalana.

Actualitzat

La selecció catalana amateur de futbol s'ha imposat per un contundent 0 a 10 al Telenesti moldau en el segon partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions de la UEFA. El combinat dirigit per Toni Almendros, que va debutar amb victòria contra el Piatykhatska ucraïnès per 0 a 4, no ha tingut pietat de l'equip amfitrió i ha aconseguit una golejada d'escàndol. Velillas (4), David López (2), Nils, Batanero, Borges i Padilla han fet els gols de la selecció catalana.

En el seu tercer i últim partit d'aquesta fase de la competició, selecció catalana jugarà, aquest dissabte, contra la de la regió nord-irlandesa d'Eastern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut