Catalunya guanya Alemanya jugarà la final de la GoldenCat
Catalunya culmina una gran remuntada a la final de la GoldenCat (FCP)
Hoquei patins

Catalunya aixeca un 0-3 contra França i culmina una gran remuntada per guanyar la GoldenCat (5-4)

Els germans Benedetto han noquejat Catalunya en els primers minuts amb un 0-3. Però Xaus ha encès la flama abans del descans (1-3) i Jordi Bargalló, Roger Bars, per partida doble, i Eloi Mitjans han culminat una remuntada de títol

Catalunya ha hagut de remar. França ha aprofitat una imprecisió catalana en defensa per marcar el 0-1. Bruno di Benedetto ha clavat la bola a l'escaire després d'una passada del seu germà Carlo. Martí Serra ha fet una gran aturada en una falta directa de Carlo di Benedetto per evitar el 0-2 però la qualitat francesa començava a passar factura.

Jordi Camps ha demanat temps mort per asserenar els ànims. Però França, jugant amb superioritat, ha fet una jugada de tira línies per fer pujar el 0-2. Un altre cop Bruno Di Benedetto ha trobat el fons de la porteria catalana.

Martí Casas ha disposat d'un penal per inquietar França però el porter Baptiste Bonneau coneix bé els jugadors catalans, ja que milita al Sant Cugat de l'OK Lliga i ha frustrat. I de l'1-2 s'ha passat al 0-3. Carlo Di Benedetto no ha perdonat i França continuava noquejant el combinat català. Una fuetada de Roger Bars i la posterior rematada de Marc Brau han tornat a posar a prova Bonneau. I Marc Julià ha estat a punt de marcar el primer gol català en una falta directa però el porter francès ha donat continuïtat al seu recital sota porteria. Catalunya ha seguit picant pedra i Arnau Xaus ha posat llum a la foscor amb l'1-3 pocs abans del descans.

França ha sortit a contemporitzar a la segona part amb possessions més llargues i Catalunya ha demostrat un punt d'ansietat per escurçar encara més la diferència. La insistència catalana no era negociable. Jordi Bargalló ha avisat amb una acció individual i tot seguit ha marcat el 2-3 amb un xut llunyà amb la col·laboració de Marc Grau. Quedava temps i Catalunya ha seguit amb jugant amb valentia. Roger Bars ha certificat la remuntada amb el 3-3 després d'una jugada col·lectiva. El més difícil estava fet i encara quedaven 10 minuts.

I el mateix Roger Bars s'ha encarregat de culminar la feina. Ha fallat el penal però ell mateix ha agafat el refús i, amb un moviment elèctric, ha fet pujar el 4-3.

Mathieu Le Roux ha empatat per als francesos, a falta de 3 minuts, posant el 4-4 al marcador. Però a falta de 42 segons Eloi Mitjans ha sentenciat marcant el cinquè gol català.

Catalunya ha tornat a patir però ha tornat a vèncer.