Futbol

Catalunya comptarà amb un equipàs per enfrontar-se amb Veneçuela

El capità del Girona, Àlex Granell, és el primer convocat oficial de Gerard López, però jugadors com Piqué, Cesc i Xavi ja han donat el vistiplau per tornar a jugar amb Catalunya el 25 de març

Actualitzat

Després de gairebé dos anys i mig sense jugar cap partit, la selecció catalana de futbol reapareixerà el dilluns 25 de març contra la selecció de Veneçuela a l'estadi de Montilivi.

La Federació Catalana de Futbol ha presentat a Girona el partit, el primer que disputa la selecció en dates FIFA. El rival, que s'està preparant per a la Copa Amèrica i vindrà de jugar tres dies abans contra l'Argentina de Messi al Wanda Metropolitano, és el número 32 del rànquing FIFA.

Gerard López donarà a conèixer la llista de convocats la setmana vinent, però ja s'ha pogut saber que alguns jugadors il·lustres, com Xavi (Al-Sadd), Cesc (Mònaco) o Piqué (Barça), ja han respost afirmativament a la invitació del seleccionador. Gerard, però, només ha convocat un jugador de manera oficial: el capità del Girona, Àlex Granell.

Granell ha estat un dels amfitrions en l'acte de presentació del partit, que s'ha fet al Teatre Municipal de Girona, i s'ha congratulat de formar part de la convocatòria. "I més jugant a casa, a Montilivi. Res em fa més il·lusió que vestir la samarreta de la selecció catalana", ha confessat. Més compromís, impossible.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut