Curses d'orientació

Catalunya competirà amb selecció pròpia al Mundial de "rogaining" que es farà a La Molina

El "rogaining" és una modalitat de carrera d'orientació camp a través en què els corredors han d'aconseguir el màxim nombre de punts passant per diferents "bases" en un temps determinat

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha presentat la setzena edició del Mundial de "rogaining", que es disputarà a La Molina els dies 27 i 28 de juliol. Catalunya hi podrà competir oficialment amb selecció pròpia. El "rogaining" és una modalitat de carrera d'orientació camp a través en què els corredors han d'aconseguir el màxim nombre de punts passant per diferents "bases" en un temps determinat. Ja s'hi han inscrit participants d'una vintena de països dels cinc continents.

Albert Herrero, seleccionador català de "rogaining" i actual campió d'Europa, ha valorat molt positivament que Catalunya aculli el campionat del món d'aquesta especialitat.

"Tot el que sigui fer un equip i donar la imatge que Catalunya dona suport a una modalitat esportiva com el 'rogaining' és important, i en la mateixa línia, el fet que se celebri el campionat del món aquí, vol dir que s'estan fent bé les coses tant a nivell organitzatiu com de rendiment esportiu."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut