Casper Mortensen ja veu propera la seva reaparició després d'un any de calvari (@FCBhandbol)
Handbol

Casper Mortensen torna a entrenar-se amb el Barça després d'un any de baixa

L'extrem danès, que es va lesionar fa just un any jugant el Mundial amb la seva selecció, es troba en la recta final de la seva recuperació

Actualitzat

Els jugadors de Barça que no estan disputant l'europeu de seleccions s'han anat incorporant als entrenaments de l'equip amb la gran novetat de l'extrem danès Casper Mortensen, que porta un any de baixa a causa d'una lesió. A més de Mortensen, en la primera sessió també hi eren el capità Víctor Tomás, Timothey N'Guessan, Abel Serdio i Kevin Möller, amb jugadors de l'equip filial.

A Mortensen, que es va trencar el menisc extern del genoll esquerre al gener del 2019 durant el segon partit del passat mundial, se li va agreujar la lesió en jugar alguns minuts de la final, que va guanyar Dinamarca. Això el va obligar a passar pel quiròfan el 8 de febrer.

La lesió va estar envoltada de polèmica, ja que la federació danesa no va informar el club blaugrana de la lesió i el fet que hagués jugat estant lesionat va agreujar la lesió. En principi, se li van diagnosticar cinc mesos de baixa, però les complicacions posteriors l'han tingut tot el 2019 en blanc.

Anar al contingut