Futbol

Casillas respon a Mourinho i diu que les vacances de Nadal són per descansar

Mala maror a Madrid arran de les declaracions de Mourinho sobre els presumptes excessos dels jugadors madridistes durant les festes de Nadal. Casillas ha sortit a defensar la professionalitat dels components de la plantilla blanca. El porter va respondre dient que les vacances de Nadal són per descansar, menjar i estar amb la família, tot i que també es pot pensar en el futbol.

Actualitzat
No li ha costat gaire, a Iker Casillas, desenterrar la destral de guerra. Al vestidor blanc no estan per bromes, després de les crítiques de José Mourinho a la falta de professionalitat dels seus jugadors durant les vacances de Nadal.

Casillas, que menja polvorons, va ser un dels més desencertats dimarts passat contra el Màlaga, en una primera part que va fer saltar espurnes a la banqueta madridista. Des d'aleshores, dos entrenaments a porta tancada i sense rodes de premsa. Ara, però, ha arribat la reacció del porter. Avui, festivitat de Reis, hi haurà jornada de portes obertes a Valdebebas. Obsequiarà Mourinho els aficionats amb una sessió de teatre del bo?


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut