Reial Madrid

Casillas frena l'eufòria del madridisme després de l'eliminació del Barça a la Champions

A Madrid són cada cop més els que donen la Lliga per guanyada. Els blancs tenen més bon calendari que el Barça en les últimes quatre jornades i esperen que els de Guardiola acusin l'eliminació europea. Ara que, tot i l'eufòria que s'ha desfermat en l'entorn madridista, Iker Casillas s'ha encarregat de fer-los baixar del núvol. El porter ha volgut posar fre a l'eufòria i ha assegurat que el Barça ja ha estat capaç de refer-se en altres ocasions. Guti, amb una sobrecàrrega muscular, continua sense entrenar-se amb el grup i és dubte per al partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna al Bernabéu.

Actualitzat
A Madrid es mouen per sensacions, i la sensació del moment s'anomena José Mourinho. El fet d'haver-se imposat al Barça li ha fet guanyar números per asseure's a la banqueta blanca la temporada que ve. Tothom ho dóna per fet, i això molesta la plantilla ara que arriba el tram decisiu en el desenllaç pel títol de Lliga.

A Chamartín tenen marcada des de fa temps aquesta jornada. Reben l'Osasuna a casa, mentre que el Barça visita El Madrigal, amb el cop anímic que pot suposar el KO europeu. Però Iker Casillas ha exercit de capità i ha volgut posar fre a l'eufòria que s'ha desfermat en l'entorn madridista. "Sembla que s'ha ensorrat el castell de sorra. Ni una cosa ni l'altra, ja s'han aixecat en altres ocasions", ha recordat Casillas en referència al Barça.

En l'entrenament d'aquest divendres el protagonista ha tornat a ser Guti. Amb una sobrecàrrega muscular, el de Torrejón no ha sortit ni tan sols a la xerrada tècnica de Pellegrini, que escolten sempre tots els lesionats. Un cop més, Guti va per lliure.

Kaká confia en el Vila-real

El Reial Madrid continua preparant amb ànims renovats la visita de l'Osasuna al Bernabéu. Alleujats per l'eliminació del Barça a les semifinals de la Champions, els blancs esperen ara que el Vila-real els doni un nou cop de mà en l'assalt cap al títol de Lliga. Així almenys ho espera Kaká. El brasiler, recuperat d'una pubàlgia i amb bones sensacions després de marcar el gol del triomf del Reial Madrid en l'última jornada a Saragossa, té moltes esperances dipositades a recuperar el liderat de la classificació després d'aquesta jornada. "El Vila-real s'està jugant entrar a Europa i serà un partit molt difícil, nosaltres sabem com és de complicat. Crec que no serà fàcil per al Barça aconseguir la victòria", ha declarat.

Camacho reservarà alguns titulars

El propòsit de Camacho és dosificar algun dels titulars al Bernabéu per tenir-los en millors condicions al partit que l'Osasuna jugarà a Pamplona dimecres que ve contra el Deportivo. L'equip navarrès necessita tres punts per assegurar-se la permanència. Camacho preveu més dificultats al Bernabéu, i, per aquest motiu, Pandiani, Camuñas i Puñal no seran titulars. Pandiani és el màxim golejador de l'Osasuna, amb deu gols, i Camuñas i Puñal són bàsics a la banda esquerra i al centre del camp. Monreal tornarà a l'onze titular després d'haver complert un partit de sanció. El lateral navarrès assumeix la dificultat de puntuar al Bernabéu.

La decisió de Camacho de reservar titulars l'ha rebuda amb indiferència Iker Casillas. El porter del Madrid assegura que coneix molt bé Camacho i no se'n refia ni un pèl de l'extècnic i exjugador madridista.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut