Casillas cedeix el braçal de capità a Raúl. (Foto: EFE)

Casillas és titular en l'homenatge a Raúl al Trofeu Santiago Bernabéu

En el primer partit de Lliga, Casillas va fer broma dient que almenys li quedava el Trofeu Santiago Bernabéu i així ha estat. El porter ha estat titular en aquest partit, en què s'ha fet un homenatge a Raúl. El Trofeu enfrontava el Reial Madrid davant l'Al-Saad de Qatar, l'equip de Raúl. Ha acabat amb victòria dels blancs per 5-0.

En el primer partit de Lliga, Casillas va fer broma dient que almenys li quedava el Trofeu Santiago Bernabéu i així ha estat. El porter ha estat titular en aquest partit, en què s'ha fet un homenatge a Raúl.

El Trofeu enfrontava el Reial Madrid davant l'Al-Saad de Qatar, l'equip de Raúl que també ha jugat amb els blancs. En aquesta ocasió, Raúl ha tornat a lluir el dorsal 7 amb els "merengues" en la primera part, amb el braçal de capità, i ha marcat l'1-0. En la segona part, Raúl ha jugat amb l'Al-Saad i ha cedit el 7 blanc a Cristiano Ronaldo.

El Madrid s'ha imposat 5-0, amb gols també d'Isco, Benzema --de penal-- i dos de Jesé.