Casemiro i Modric donen tres punts al Reial Madrid (2-0)

Una canonada del brasiler fa escalar l'equip blanc a la tercera posició

Sebas GuimActualitzat

Al Reial Madrid l'afecten les nombroses lesions, però també les relacions de Santiago Solari amb alguns dels seus jugadors. A banda dels set futbolistes que estan a la infermeria, l'argentí ha prescindint, de sortida, de dos puntals com són Isco o Marcelo. Tot i això, l'equip blanc té presa la mida al Sevilla al Bernabéu i, per dotzena vegada consecutiva, ha superat els andalusos al seu estadi.

El partit ha començat amb un clar domini local, controlant la pilota i creant ocasions. En el minut 6, Benzema ha assistit Vinicius, que ha buscat l'espai, ha entrat i ha xutat fort. El porter txec, Tomas Vaclik, ha desviat a córner.

L'equip de Pablo Machín ha anat superant la pressió madridista i ha disposat d'algunes ocasions. La més clara, una d'Escudero, després d'una gran jugada de Ben Yedder, que el lateral sevillista ha enviat a l'exterior de la xarxa de la porteria de Courtois. Amb més punteria, pocs minuts després, André Silva ha posat en dificultats el porter del Reial Madrid. Abans d'anar-se'n als vestidors, Benzema i Vinicius han posat a prova Vaclik que, una altra vegada, ha desfet el perill.

Després del descans, Sergio Ramos ha tornat a treure a passejar el braç a la cara d'André Silva, però Mateu Lahoz no ha assenyalat res. El Reial Madrid dominava, però era incapaç d'entrar amb perill a l'àrea andalusa, així que els seus jugadors ho han intentat des de lluny. En el minut 67, Ceballos, amb la cama dreta, ha enviat un xut al travesser.

Solari necessitava sacsejar el partit i ha fet entrar Isco, aplaudit per l'afició blanca. Era el moment per reivindicar-se i demostrar que pot tornar a ser titular. El malagueny, però, no ha necessitat exprimir-se gaire. Quan encara no duia un minut damunt la gespa, Casemiro ha enviat un potent xut a l'escaire esquerre de la porteria de Vaclik, que tot i que ha desviat la pilota, no ha pogut evitar que s'introduís a la porteria. És el primer gol del brasiler aquesta temporada i ha servit per obrir la llauna.

En el temps afegit, Luka Modric ha robat una pilota, ha avançat tot sol i ha superat el porter visitant, per acabar de sentenciar el partit, amb el 2 a 0 i situar el Reial Madrid en la tercera posició de la Lliga.