BARÇA

Cas MCM: El Tribunal Suprem dona la raó al Barça

El litigi es remunta a l'any 2013, quan aquesta empresa es va querellar contra el club en relació amb l'explotació publicitària de les façanes de la Masia. És la tercera vegada que la justícia falla a favor del club blaugrana

Francesc LatorreActualitzat

El novembre de 2013, l'empresa MCM Publicidad va interposar una demanda en què reclamava al Barça la resolució del contracte d'explotació publicitària de la façana de la Masia, per incompliment del club blagurana. També sol·licitava que l'entitat barcelonista pagués 99.300.000 euros en concepte de danys i perjudicis.

 

Primer va ser el jutjat de Primera Instància número 25 de Barcelona, i després la secció setzena de l'Audiència Provincial, les que van donar la raó al club en el litigi, però l'empresa denunciant i el seu advocat Mario Conde van presentar recursos davant el Tribunal Suprem.

 

Ahir el Futbol Club Barcelona va rebre la notificació de la sentència, en què el Tribunal desestima tant el recurs extraordinari per infracció processal com el de cassació que havia rebut per part de l'empresa MCM. La sentència també preveu que MCM es faci càrrec de les costes del procés. 

Ara caldrà veure si MCM també opta per exhaurir la via del Tribunal Constitucional.

Anar al contingut