Futbol

Cas Hamraoui: La història de l'escàndol més gran del futbol femení

Kheira Hamraoui ha viscut un autèntic infern a nivell personal i esportiu des que va ser víctima d'una brutal agressió el mes de novembre de l'any passat

Redacció Esport3Actualitzat

Kheira Hamraoui, exjugadora del Barça i actualment al PSG, ha parlat per primer cop del que ella ha qualificat com "una història traumàtica, espantosa i difícil de creure".

Una història que va començar fa uns mesos, al novembre, quan uns desconeguts la van agredir amb una barra de ferro i que ha viscut, de moment, un últim capítol on s'apunta com a inductora una jugadora del seu equip, que passava per ser la seva millor amiga: Aminata Diallo.

"Érem amigues... Anàvem de vacances juntes... Era una amiga amb qui compartia moltes coses... Va ser un xoc... És traumàtic, és xocant... És esgarrifós... Ara en puc parlar, però encara ara estic atònita i no puc entendre tot el que està passant."

Hamraoui ha parlat a Le Quotidien de les seqüeles físiques que encara té per culpa de l'agressió, que es va produir justament quan anava en cotxe amb Diallo.

A final de temporada, Diallo va marxar del PSG en acabar el seu contracte. Hamraoui, per la seva banda va ser apartada del PSG al mes d'abril després d'enfrontar-se amb algunes companyes arran de l'afer.

El PSG va decidir que Hamraoui no podia entrenar ni accedir al club perquè no hi comptava, tot i tenir contracte en vigor. Just després que l'exblaugrana insistís que volia tornar al PSG, just es va reobrir el cas judicial amb nous interrogatoris i l'ingrés a la presó de Diallo:

"Ho he viscut com una injustícia molt gran. Això em va fer molt de mal perquè ja porto 10 mesos molt complicats, però l'exclusió de l'equip va ser un cop molt fort."

Finalment, Hamraoui ha pogut accedir de nou a les instal·lacions del PSG i d'aquí uns dies podrà tornar als entrenaments i a jugar. Al vespre, en saber que Diallo havia quedat en llibertat sota control policial, Hamraoui va assegurar que confia en la justícia, però que ara té por.

Els advocats de Diallo, per la seva banda, han dit que la futbolista vol defensar la seva innocència.

En els més de deu mesos que han passat des d'aquests fets, una de les hipòtesis que es va estudiar va ser la de la venjança per la relació que l'agredida va tenir amb l'exbarcelonista Éric Abidal, amb qui va coincidir a la ciutat comtal quan tots dos eren el Barca. La dona d'Abidal li va demanar el divorci després que es va fer pública la relació extramatrimonial de l'exfutbolista amb Hamraoui.

Anar al contingut