Futbol

Cas Hamraoui: Diallo va buscar a Google "com trencar una ròtula"

Fonts de la investigació han posat èmfasi en la "profunda gelosia" de Diallo cap a Hamraoui

Redacció Esport3Actualitzat

S'han conegut nous i escabrosos detalls del 'cas Hamraoui'. Segons el diari francès Le Parisien, que ha tingut accés a l'informe policial, Aminata Diallo, companya d'equip de Kheira Hamraoui, és assenyalada com la presumpta instigadora de la brutal agressió:

"Ha quedat fefaentment provat que Aminata Diallo alimentava un odi real contra la seva companya del PSG, que considerava un obstacle per a la seva pròpia carrera esportiva".

Sospitosa de ser l'autora intel·lectual de l'atac, Diallo va ser imputada juntament amb quatre sospitosos més d'haver participat en l'agressió.

Entre les novetats que s'han conegut els darrers dies, destaca la declaració d'un dels homes imputats per l'agressió, que hauria assegurat haver rebut 500 euros per dur a terme l'agressió.

L'ex del PSG hauria enviat alguns missatges d'odi a través de Whatsapp. Els investigadors també haurien assenyalat algunes cerques que va fer a internet Diallo cinc dies abans de l'agressió, com ara "com trencar una ròtula" o "còctel de drogues perilloses".

Anar al contingut