Josep Maria Bartomeu, aleshores president del Barça, en una imatge d'arxiu (CCMA)
Barça

Cas Barçagate: Els Mossos haurien trobat indicis de falsificació i ocultació de documents

El club intentava ocultar l'objectiu real de l'encàrrec a Nicestream, protegir l'aleshores president, Josep Maria Bartomeu

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Barçagate hauria entrat en una nova dimensió. Segons el programa "Què t'hi jugues", de la cadena SER, els Mossos d'Esquadra haurien establert en les seves investigacions que el club blaugrana va falsificar i ocultar documentació sobre l'encàrrec real que va fer a Nicestream, l'empresa que va publicar tuits denigrants contra rivals de Josep Maria Bartomeu –aleshores president del Barça– i fins i tot contra alguns jugadors del Barça.

La investigació certifica que el club va encarregar la creació de comptes a les xarxes socials amb la intenció de protegir Bartomeu. El cos policial ha arribat a aquesta conclusió després d'analitzar els dispositius tecnològics d'alguns dels investigats per presumpta administració deslleial i corrupció entre particulars en aquest cas.

Els Mossos, igualment, haurien interceptat missatges que demostren que Bartomeu hauria ordenat pagaments a periodistes afins perquè el defensessin i difamessin opositors seus, "fins i tot falsificant factures", segons explica el programa.

L'expresident del Barça es defensa

Josep Maria Bartomeu ha enviar al·legacions a la jutgessa del Barçagate i nega que pagués periodistes "És absoluta i radicalment fals". L'expresident demana que els Mossos aportin "de forma immediata" les proves d'aquestes acusacions ja que considera que no hi ha documentació real i que l'escrit dels Mossos està fet per "fer-li mal".

ARXIVAT A:
Barçagate
Anar al contingut