Ancelotti, amb Militao i Hazard, en el darrer entrenament del Madrid
Ancelotti, amb Militao i Hazard, en el darrer entrenament del Madrid (Reuters)
Champions League

Carragher: "El Madrid ha tingut molta sort, el City i el Chelsea són millors equips"

L'exjugador del Liverpool ha analitzat el camí fins a la final dels dos equips que es disputaran l'orelluda a l'Stade de France

Redacció Esport3Actualitzat

Reial Madrid i Liverpool es veuen les cares aquest dissabte a la nit a la gran final de la Champions League. El conjunt blanc n'ha sortit guanyador en 13 de les 16 ocasions que ha arribat al darrer partit de la competició. Però una de les derrotes va ser contra el Liverpool. Aquesta és la gran esperança del conjunt anglès, que encara té en la memòria la final del 2018, amb un Karius que va ser el protagonista involuntari.

Un dels exjugadors del Liverpool que estaran presents a l'Stade de France com a aficionats serà Jamie Carragher. El que va ser central dels "reds" durant 17 temporades ha parlat sobre el camí que tots dos equips han tingut a la Champions League fins a la final. Carragher no s'ha tallat en destacar la "sort" que ha tingut el Madrid aquesta temporada.

"He vist el Reial Madrid i han perdut més partits a la Champions que el Liverpool en totes les competicions de la temporada. El Madrid és molt bon equip, però no són tan bons com el Manchester City i crec que tampoc arriben al nivell del Chelsea, tot i que els ha guanyat a tots dos."

"Han tingut molta sort, que la necessites. Si guanyes tots els partits a l'últim minut capgirant el resultat és que no ets un equip tan bo, perquè en cas de ser-ho no et trobaries en aquesta situació sempre."

Anar al contingut