Messi es va enfadar per un comentari de Carragher a la televisió
Messi es va enfadar per un comentari de Carragher a la televisió (Reuters)
FUTBOL

Carragher desvela per què Messi li va dir "burro"

El mític exjugador del Liverpool ha revelat el missatge que li va enviar l'argentí després de criticar el seu fitxatge per al PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi també té mal geni quan s'empipa. El mític jugador del Liverpool Jamie Carragher, ara comentarista a la cadena Sky Sports, ha revelat el que li va dir el crac argentí quan va gosar criticar-lo a la televisió: "Burro".

Carragher ha explicat que Messi li va enviar un missatge privat a Instagram molt enfadat pel que havia dit al programa "Monday Night Football", on l'anglès va comentar a principis de temporada que Messi no era un gran fitxatge per al PSG. Carragher no ha mostrat el missatge a la càmera, però ha explicat que bàsicament li deia "burro". 

Mentre Gary Neville i el presentador de l'espai, Dave Jones, no podien contenir les rialles, Carragher va treure-li ferro a l'enganxada: "Messi veu el 'Monday Night Football', així que espero que també l'estigui veient avui perquè, Leo, t'estimo molt, ets el millor jugador de tots els temps. Sens dubte, si em comparo amb tu és clar que soc un burro."

Abans de l'anècdota, els membres del programa havien jugat a formar l'onze ideal de l'any 2021 i Carragher no hi havia inclòs Messi: "No és suficient haver guanyat la Copa Amèrica, no puc deixar Salah fora de l'equip ideal."

 

Anar al contingut