Espanyol

Carlos Sánchez: "Per l'Espanyol hi deixaré la vida"

La Roca assegura una total entrega al club blanc-i-blau i no descarta debutar diumenge en el derbi de Lliga contra el Barça

Actualitzat

La incorporació de l'Espanyol en el mercat d'hivern, Carlos "La Roca" Sánchez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar les seves primeres sensacions com a nou jugador blanc-i-blau:

"Estic molt feliç de ser aquí. És una oportunitat que vull aprofitar al màxim i ho donaré tot per la samarreta. Hi deixaré la vida, per aquesta institució, és el que he vingut a fer aquí."

El vestidor 

"Sensacions molt positives. M'he trobat amb un grup molt unit i un entrenador que m'ha transmès molta confiança."

Possible debut en el derbi de diumenge

"Estic a disposició del cos tècnic. Tinc moltes ganes de debutar. Jo estic bé, ben entrenat. Espero tenir la possibilitat de jugar."

Contacte amb Yerry Mina

"No hi he parlat, però seguríssim que ho faré."

El sobrenom de "La Roca"

"Fa molts anys que em diuen així. Me'l van posar quan jugava a França i es va fer popular en la meva etapa a l'Elx. Després va venir el Mundial i encara se'n va parlar més."

Sortida de la Fiorentina

"El tècnic no em considerava apte amb el seu estil de joc." 

Abans de la roda de premsa, La Roca ha tingut un matí atrafegat: proves mèdiques, a primera hora, i, després, s'ha desplaçat fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per posar-se a les ordres del seu nou entrenador, Quique Sánchez Flores, que li ha donat la benvinguda personalment.

 

ARXIVAT A:
El Derbi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut