Carlos Sainz Jr., pilot de F1
Carlos Sainz, en una imatge recent, amb la gorra de McLaren (EFE)
Motor

Carlos Sainz: "Vull deixar McLaren amb els deures fets"

El pilot madrileny recorda que abans d'arribar a Ferrari encara ha de completar, si el coronavirus ho permet, una última temporada amb l'equip anglès

Actualitzat

El nom de Carlos Sainz ha acaparat titulars en els últims dies pel seu fixatge per Ferrari. Però el pilot madrileny s'ha encarregat de recordar que, fins al desembre, encara és pilot de McLaren. Tot i la incertesa del Mundial 2020, que no ha començat per culpa de la pandèmia, Sainz assegura que vol deixar el pavelló ben alt a l'equip anglès.

"Entenc que la gent em vulgui veure de vermell i lluitant per les victòries al més aviat possible, però he de fer les coses bé. Aquest any necessitaré la màxima concentració. Amb l'estima que he agafat a McLaren, tinc ganes de marxar amb els deures fets. Vull fer un molt bon any de comiat, és el meu objectiu principal".

Sobre el seu fitxatge per Ferrari, Sainz ha reconegut que "firmar un contracte al mig d'una pandèmia és molt estrany, però ho he viscut d'una manera intensa. Ara ja conec una mica el món de la Fórmula 1 i sé que sempre hi ha sorpreses, bones i dolentes, i has d'estar preparat per a tot".

 

 

Anar al contingut