Dakar

Peterhansel s'imposa a la tercera etapa i Sainz perd les opcions de podi al Dakar

El pilot madrileny ha perdut un temps insalvable esperant l'assistència perquè el seu Mini s'ha parat a mitja etapa per problemes mecànics

Actualitzat

El Mini d'Stephane Peterhansel ha estat el més ràpid de la jornada seguit pel Toyota de Nasser Al-Attiyah que s'agafa fort en liderat de la classificació general ara que sap que un dels seus grans rivals, Carlos Sainz, ho tindrà molt complicat per plantar-li cara. El qatarià ha acabat a 3' 26" del francès.

El català Nani Roma ha acabat l'etapa en la cinquena posició, a 18' 12" de Peterhansel, i es posa quart a la general. Gerard Farrés, per la seva banda, s'ha imposat en la categoria de buguis.

 

Carlos Sainz perd molt temps i se li compliquen les opcions de podi

Carlos Sainz perd les opcions de podi en el Dakar a la tercera jornada i és que el Mini del pilot madrileny s'ha quedat aturat per problemes mecànics mentre disputava l'etapa entre San Juan de Marcona i Arequipa i ha perdut un temps insalvable esperant l'assistència.

D'aquesta manera, Sainz es despenja de la lluita pel títol en la categoria de cotxes i cedeix la condició de favorit al qatarià Nasser al-Attiyah i als francesos Stéphane Peterhansel, Cyril Despres o Sébastien Loeb i també al català Nani Roma.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut