Dakar

Carlos Sainz i Lucas Cruz, campions del Dakar 2018 en cotxes

Carlos Sainz i el seu copilot Lucas Cruz s'han imposat en la competició d'enguany i el "matador", ho ha fet per segona vegada després del ja guanyat l'any 2010 al volant d'un Volkswagen

Actualitzat

Després de 12 dures etapes, aquest dissabte s'ha acabat el ral·li Dakar 2018. Carlos Sainz i el seu copilot Lucas Cruz s'han imposat en la competició d'enguany i el "matador", ho ha fet per segona vegada després del ja guanyat l'any 2010 al volant d'un Volkswagen. 

Sáinz ha acabat el ral·li amb més de 43 minuts d'avantatge sobre qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota), segon en el podi. El sud-africà Giniel De Villiers (Toyota) ha pujat al tercer calaix. El pilot madrileny ha celebrat el triomf pujat sobre el seu Peugeot després d'acabar els 120 quilòmetres cronometrats de la dotzena i última etapa del ral·li.

La victòria de Sainz en aquest Dakar permet a la marca francesa Peugeot acomiadar-se de la carrera per la porta gran, amb un triomf després d'haver anunciat que ja no tornarà a participar en el ral·li el proper any. El lliurament de premis i posterior celebració és el punt final a dues setmanes de competició en què el Dakar ha recorregut prop de 9.000 quilòmetres per Perú, Bolívia i Argentina, des que el 6 de gener es va donar la sortida a Lima.

El Dakar 2018 acaba així la seva quarantena edició, la desena que se celebra a Sud-amèrica i una de les més dures dels últims anys, en la que menys de la meitat dels participants que van començar han acabat creuant la meta. 

Així l'ha felicitat el seu fill a les xarxes: 

Fernando Alonso també ha aprofitat per a felicitar Carlos Sainz: 




 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut