Lando Norris i Carlos Sainz seguiran formant la parella de pilots de McLaren
Fórmula 1

Carlos Sainz i Lando Norris continuaran com a pilots de McLaren el 2020

El pilot madrileny i l'anglès han anunciat la seva continuïtat a l'escuderia britànica en un vídeo penjat a les xarxes socials

Actualitzat

Carlos Sainz i Lando Norris han estat els encarregats d'anunciar mitjançant un vídeo penjat a les xarxes socials que seguiran sent els pilots de l'escuderia McLaren de Fórmula 1 la temporada que ve. Asseguts sobre el capó d'un cotxe i "a prop d'un pub qualsevol" al Regne Unit, Sainz i Norris confirmen la seva continuïtat a l'escuderia anglesa el 2020.

Sainz va ser anunciat el passat mes d'agost com el substitut de Fernando Alonso a McLaren. El pilot madrileny afronta aquest 2019 la seva cinquena temporada a la Fórmula 1 després d'haver pilotat a Toro Rosso (2015-octubre 2017) i Renault (octubre 2017-2018).

Amb el McLaren MCL34 Renault, Carlos Sainz ha disputat aquest any nou grans premis, amb dos sisens llocs (Mònaco i França) com a millors resultats. El seu millor lloc a la graella va ser el sisè a França.

Per la seva banda, el pilot anglès va signar el setembre de l'any passat un altre contracte multianual amb McLaren, on va arribar per substituir el belga Stoffel Vandoorne. Norris va formar part del programa 'McLaren Young Driver' des d'inicis del 2017 i també compta amb dues sisenes places com a millors resultats a McLaren, a Bahrain i Àustria.

Anar al contingut