El vehicle de Gerard Farrés, durant el Dakar
El vehicle de Gerard Farrés, durant el Dakar (Dakar)
DAKAR

Gerard Farrés es posa líder a falta d'una etapa

El manresà passa a comandar la categoria de vehicles lleugers. En cotxes, Carlos Sainz guanya l'etapa i Nasser al-Attiyah sentencia la general

Actualitzat

Gerard Farrés s'ha col·locat líder de la categoria de "side by side", o cotxes lleugers, a falta d'una etapa per a la conclusió del Dakar. El pilot català ha acabat segon l'etapa del dia, a 3:37 del guanyador, Marek Goczal, i comanda la general amb 1'41'' d'avantatge sobre el seu company d'equip, Austin Jones.   

Carlos Sainz guanya l'etapa i Al-Attiyah sentencia

Carlos Sainz i Nasser al-Attiyah, dos dels grans protagonistes del Dakar 2022, ho han estat també de l'onzena etapa, la reina del Dakar, amb 375 quilòmetres al voltant de Bisha. El madrileny ha aconseguit la seva segona victòria d'etapa en aquesta edició i Al-Attiyah s'ha assegurat, excepte catàstrofe, el seu pòquer de victòries a la prova.


El triomf de Sainz ha estat molt meritori ja que ha estat gairebé tota l'etapa obrint pista i, malgrat això, ni Peterhansel ni Loeb han pogut igualar el ritme infernal de Sainz i Cruz. Nasser al-Attiyah no ha necessitat atacar gaire per consolidar el seu lideratge de la prova. Partia setè, una posició còmoda, i s'ha mantingut fora de riscos durant tota l'etapa.

 

Anar al contingut