Carlos Sainz i Charles Leclerc @ScuderiaFerrari
Fórmula 1

Carlos Sainz es dona 5 anys per ser campió amb Ferrari

L'equip Ferrari ha donat la primera roda de premsa oficial amb els seus pilots, Charles Leclerc i Carlos Sainz

Carlos Sainz ha fet avui la primera intervenció mediàtica des que és pilot de l'"Scuderia". El pilot madrileny ha explicat que vol ser campió del món abans de marxar de l'equip:

"Estar en aquest equip amb 26 anys ha estat aconseguir el que sempre havia somniat. En els pròxims 5 anys vull convertir-me en campió del mon, i crec que Ferrari és el millor lloc per aconseguir-ho".

En la roda de premsa, que ha estat online, els dos pilots han conversat i Carlos Sainz ha insistit que ara per ara no haurien de lluitar clarament entre ells:

"Hi ha una cosa clara, que és el que hem de fer junts, li ha dit el pilot espanyol al monegasc. Hem d'ajudar que Ferrari vagi endavant. Més tard, quan estigui en joc el títol mundial, ja ens preocuparem l'un de l'altre."

Ferrari no ha descobert encara com serà el SF21 amb el que els seus pilots començaran el Mundial i que no es donarà a conèixer fins al proper 10 de març.

L'equip ha fet canvis importants en l'organigrama tècnic, especialment pel que fa al xassís, tot i que fons externes han donat a entendre que on hi haurà més millores serà en l'apartat del motor, el component més dèbil dels monoplaces en el passat mundial.

Anar al contingut