Carlos Ortiz vestirà de blaugrana un segon any (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Carlos Ortiz renova per una temporada amb el Barça

El tanca madrileny, de 38 anys, ha aportat ofici i caràcter guanyadora l'equip blaugrana

Carlos Ortiz va aterrar al Palau Blaugrana l'estiu passat amb un llarg currículum però amb 37 anys ja fets. Qui pogués tenir dubtes pel seu DNI, però, segurament s'ha convençut observant el rendiment del tanca madrileny. En la seva primera temporada de blaugrana ha conquerit Champions, Lliga, Copa d'Espanya i Supercopa d'Espanya, jugant, a més, 39 partits de 50 possibles i marcant 7 gols.

 

Ortiz explica les seves sensacions després de comprometre's per una temporada més:  

"Estic molt content amb la renovació, ha sigut un gran any a nivell col·lectiu i també a nivell personal. He encaixat molt bé al vestidor, el grup humà és espectacular i tenia moltes ganes de seguir un any més i de demostrar-me a mi mateix i a tothom que puc seguir donant un bon nivell i ajudar el club a seguir guanyant títols"

El tanca blaugrana explica que, amb 38 anys, ja no fa plans per avançat:

"No em plantejo el futur, aquesta temporada m'ha anat bé així. Em vaig proposar gaudir de cada partit, cada entrenament i cada viatge com si fossin els últims i el meu cap ho ha agraït perquè he estat centrat en el que tocava: aportar el màxim possible al grup. Vull seguir igual i el futur ja dirà"

La seva retirada de la selecció espanyola, amb la xifra rècord de 215 internacionalitats, li permetrà estar totalment centrat en el projecte del Barça.

Anar al contingut