Handbol

Carlos Ortega s'anima amb el català

El tècnic del Barça ha sorprès durant la roda de premsa responent en català

Marc OrozcoActualitzat

Carlos Ortega va sortir a la roda de premsa després del partit contra el PSG i una de les anècdotes no va ser el que va dir, sinó com ho va dir. El tècnic malagueny va sorprendre a tothom quan de sobte es va animar a respondre les preguntes en català. En primera instància li van preguntar amb castellà, però ell no va dubtar en llençar-se al català fent una breu anàlisi de la victòria davant l'equip francès.

Més endavant, van felicitar l'entrenador del Barça per aquest gest que demostra un grau d'implicació i integració dins del club i la cultura catalana. Un gest que sempre agraeix l'aficionat culé. Carlos Ortega va voler normalitzar la seva relació amb el català i això és el que va dir:

"Puc parlar català, vaig estudiar a INEFC Catalunya fa molts anys i me'n recordo una mica. Ara amb l'equip i els jugadors catalans parlo una mica i no tinc cap problema en parlar-lo. És l'idioma de Catalunya".

Carlos Ortega va formar part de la plantilla de la secció d'handbol del Barça durant 11 temporades en les quals va guanyar 41 títols. Va ser una peça clau durant l'època daurada del club i gran prova d'això són les 6 Copes d'Europa entre altres títols.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut