Carlos Gurpegui, mostrant com a capità de l'Athletic el trofeu de subcampió de Copa (Reuters)
Futbol

Carlos Gurpegui anuncia la seva retirada després de 18 anys a l'Athletic

El migcampista navarrès, que farà 36 anys a l'agost, s'acomiadarà de l'afició dissabte després de gairebé 400 partits amb el primer equip

Actualitzat

El migcampista de l'Athletic Carlos Gurpegui ha anunciat aquest dimecres la seva retirada com a futbolista professional després de 18 temporades al club bilbaí, 15 al primer equip. Acompanyat pel president de l'entitat, Josu Urrutia i l'entrenador de l'equip, Ernesto Valverde, Gurpegui ha confessat que des de les festes de Nadal aproximadament ja tenia la decisió presa. "Encara em sento útil a l'equip però crec que precisament aquest és el moment de deixar-ho", ha explicat el navarrès.

Gurpegui, amb 35 anys i gairebé 400 partits amb el primer equip de l'Athletic, tindrà l'oportunitat d'acomiadar-se de l'afició en l'últim partit de Lliga, aquest dissabte a San Mamés. "Espero un comiat com el que va rebre Andoni Iraola l'any passat. Seria l'adéu perfecte", ha confessat.

Urrutia ha desvelat que l'Athletic té la intenció d'oferir-li a Gurpegui un càrrec al club, però encara no s'ha definit quin. "Tenim una conversa pendent per aclarir-ho, però ja tindrem temps de fer-la. Prou dur és ara pair que deixarà de ser jugador de l'Athletic".

Anar al contingut