Alcaraz, a terra, després de perdre un punt
Amb aquesta derrota, Carlos Alcaraz perdrà el número 1 (Reuters)
Tenis

Carlos Alcaraz cau a Miami contra Jannik Sinner i perd el número 1 de l'ATP

Sinner jugarà la final de Miami contra el rus Daniïl Medvédev amb l'objectiu d'aconseguir el primer Masters 1000 de la seva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz ha caigut aquesta matinada a les semifinals del Masters 1000 de Miami contra l'italià Jannik Sinner en tres sets, 6-7(4), 6-4 i 6-2, en un partit molt ajustat que ha durat tres hores i un minut. Aquest era el sisè cop que s'enfrontaven Alcaraz i Sinner, una rivalitat que se salda amb tres victòries per a cadascun.

L'italià jugarà la final de Miami contra el rus Daniïl Medvédev amb l'objectiu d'aconseguir el primer Masters 1000 de la seva carrera.

Aquesta és la segona derrota de la temporada per a Alcaraz després de la final de Rio i li fa perdre el número 1 del rànquing mundial a favor de Novak Djokovic.

Alcaraz, que aspirava a fer el "sunshine double", la doble victòria a Indian Wells i a Miami, ha assegurat que li queden molts anys per intentar aconseguir-ho.

"Ara només penso a millorar el meu nivell per guanyar Jannik."

"He perdut unes semifinals. No em fixo en el fet que he perdut el número 1 ni el 'sunshine double'. No hi penso gens, en això. Evidentment que és una llàstima, he tingut l'oportunitat de fer-ho, però crec que em queden molts anys per seguir intentant-ho."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut