Reial Madrid

Carlo Ancelotti: "La por és positiva perquè si no, t'enfrontes al lleó pensant que és un gat"

L'entrenador del Reial Madrid ha volgut treure's el paper de favorit abans del clàssic, però ha destacat que és un bon moment per guanyar al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Sobre el paper, el Reial Madrid és favorit per al clàssic. Els blancs venen de guanyar còmodament el Xakhtar (0-5), mentre que el Barça va patir per superar el Dinamo de Kíev al Camp Nou (1-0). Carlo Ancelotti, però, no ho veu així, i considera que, en un partit d'aquestes característiques, no hi pot haver favorits.

"L'equip està preparat, tenim una plantilla molt bona i tots estan motivats. No sé qui arriba millor al partit, però en un partit així no hi ha favorits. Hi ha molts aspectes que afecten el duel i no té sentit que hi hagi un favorit."

"Ens enfrontem al Barça, sense Messi, és veritat, però no canvia la nostra sensació per a aquest partit. Un clàssic sempre ha estat difícil i sempre ho serà."

L'entrenador del Reial Madrid també ha fet referència a les paraules de Ronald Koeman, que ha destacat que "no té por del clàssic". Ancelotti ha volgut deixar clar que la "por és una sensació positiva" i ha destacat que aquesta és una bona oportunitat per aconseguir la seva primera victòria al Camp Nou.

"A vegades la por és una sensació positiva. Si tu no tens por, t'enfrontes al lleó pensant que és un gat. Tenim la confiança necessària perquè tenim uns jugadors amb molta qualitat física i mental."

"El partit de demà no és decisiu, només són tres punts. Mai he guanyat al Camp Nou i crec que és un bon moment per fer-ho. No serà fàcil i haurem de lluitar per aconseguir-los."

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut