Barça

Carles Puyol parla sobre les declaracions de Piqué: "Jo soc més com Messi"

L'exblaugrana ha parlat de l'actualitat blaugrana, les declaracions de Piqué, l'acomiadament de Valdés i la seva negativa al càrrec blaugrana

Actualitzat

Carles Puyol, ambaixador de la Danone Nations Cup, es va convertir en un dels protagonistes de la roda de premsa, quan va ser preguntat per l'actualitat blaugrana. 

Pensa el mateix que Piqué? 

"Cal respectar Piqué, el coneixem tots, diu el que pensa, va directe. A mi m'agradava parlar més o menys com Leo Messi i hagués actuat igual que ell" (...)  "Jo no les hagués fet (les declaracions)... és fer la bola més gran"

Perquè va dir "No" al Barça?

"Vaig dir 'no' al Barça perquè tinc altres projectes. Un sortirà en breu i està relacionat amb la Danone sobre futbol i valors. Es tracta d'un programa en línia dissenyat per a pares que vulguin passar temps amb els seus fills. Aquest ha estat un dels projectes pels quals he rebutjat la proposta,  perquè estic il·lusionat en ells"

Què en pensa de l'acomiadament de Valdés? 

"Víctor té molt per ensenyar als jugadors. No conec els motius de la seva sortida però estic segur que serà un gran entrenador " (...) "No és fàcil ser entrenador formatiu perquè molta gent només mira resultats. L'important és la formació futbolística i emocional del jugador"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut