Futbol

Carles Puyol: "Més que amb el Mundial, em quedo amb la Champions de París"

Lluís Canut entrevista l'excapità blaugrana al programa "Quan s'apaguen els llums", on Puyol explica que el Madrid va "intentar fitxar-lo dues vegades"

Actualitzat

Torna "Quan s'apaguen els llums", el programa de converses de Lluís Canut amb exprimeres figures del món de l'esport, després de la bona acollida de la primera temporada, amb personatges com Ronaldinho, Del Bosque, Schuster, José María García o Gemma Mengual.

En el marc exclusiu de la casa Batlló de Barcelona, Carles Puyol, el gran capità del millor Barça de la història, se sincera en la que és la seva primera entrevista en profunditat després de la retirada fa cinc anys.

L'exblaugrana repassa la seva trajectòria i explica algunes anècdotes viscudes al llarg de la seva carrera. Puyol afirma que el Reial Madrid va intentar fitxar-lo "dues vegades", però explica que ell "ja estava en el millor club del món".

Pel que fa al títol més il·lusionant de la seva carrera, el de la Pobla de Segur apunta que el més especial va ser la Lliga de Campions guanyada a París el 2006, per sobre del Mundial aconseguit amb la selecció espanyola.

"A nivell de seleccions guanyar el Mundial és el millor que li pot passar a un futbolista, però jo em quedo amb la Champions de París. Per mi el Barça és el més important de tot, el que més sento. Tots els títols tenen molt valor, perquè són molt complicats d'aconseguir, però jo el que més he sentit i amb el que em quedo és amb la Champions de París."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut