Futbol

Carles Puyol, amb una lesió muscular, abandona la concentració espanyola

Carles Puyol es va lesionar a l'entrenament que va fer la selecció espanyola dimarts a Madrid i aquest matí torna cap a Barcelona. El capità blaugrana ja no va jugar diumenge a Santander, però els metges de la federació el van considerar apte per entrenar-se. Puyol només va aguantar cinc minuts i va haver de deixar l'entrenament, després li van fer una ressonància en una clínica de Madrid. El capità del Barça té una lesió muscular subaguda de grau 2 al múscul soli de la cama esquerra. Tot i que els metges de la federació no n'han volgut especificar el període de recuperació, Puyol podria estar un parell de setmanes de baixa. El substituirà el jugador de l'Osasuna Ignacio Monreal.

Actualitzat
Qui també ha viatjat amb un informe mèdic sota el braç és Xavi Hernández, que té molèsties al tendó d'Aquil·les. Tot i així, ha pogut exercitar-se amb normalitat amb la resta de companys.

Jeffren també ha tornat

També ha deixat la selecció, en aquest cas la sub-21, Jeffren. Havia de disputar els dos últims compromisos de seleccions de la fase de classificació per a l'Europeu, contra Holanda i Polònia, però unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra l'han fet tornar abans.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut