Barça

Carles Pérez: "El gol contra el Betis és el moment més feliç de la meva vida"

El jove extrem de Granollers es fixa en Pedro Rodríguez, per la seva implicació tant en atac com en defensa

Sebas GuimActualitzat

Carles Pérez va debutar la temporada passada amb el Barça, però ha estat en aquesta part inicial del campionat de Lliga quan ha començat a agafar protagonisme. Les lesions de Messi, Suárez i Dembélé li van obrir les portes del primer equip i el granollerí n'ha tret el màxim profit. El gol que va marcar el dia del Betis, en el seu primer partit al Camp Nou, és un moment que no oblidarà mai.

"Estava una mica nerviós, abans de començar el partit, perquè és un somni des de ben petit, debutar al Camp Nou, amb l'estadi ple. Marcar el primer gol allà és una sensació indescriptible. És el moment més feliç de la meva vida."

L'extrem format a les categories inferiors, que el mes passat va renovar fins al 2022, està content per la confiança que el club està donant als joves del filial, com ell mateix o Ansu Fati. El català té l'exblaugrana Pedro Rodríguez com a gran referent.

"Pedro va ser una peça bastant important en el Barça de Guardiola, implicat en atac i en defensa, que és el mateix que em demana Valverde, que a dalt sigui un punyal, però que també ajudi al darrere."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut