Barça

Carles Pérez continuarà amb fitxa del B però es guanya un augment salarial

El contracte del vallesà estipulava que, si disputava un nombre determinat de minuts en set partits amb el primer equip, veuria millorat el seu contracte. Ho va complir ahir al Giuseppe Meazza, però l'únic que li canvia és el sou, no l'estatus
Jordi Sunyer Actualitzat
Carles Pérez celebra el seu gol davant l'Inter en la seva estrena a la Champions (Reuters)

Amb menys soroll, si es vol, que altres companys, Carles Pérez continua consolidant-se en el primer equip del Barça. Després de marcar a San Siro, el granollerí ha aconseguit veure porta en les tres competicions que ha disputat aquesta temporada: la lliga de Primera Divisió, la de Segona B i la Champions. En aquest últim cas, en el seu debut, després que en les tres anteriors convocatòries no s'havia estrenat.

"Estic molt content. No m'imaginava que pogués anar així, poder ajudar l'equip amb un gol en el meu debut a la Champions. Al marge del que em digui la gent, jo soc aquí per ajudar l'entrenador, per quan em demanin que ajudi l'equip, i per marcar."

La titularitat davant l'Inter, però, li ha comportat una altra millora substancial al futbolista del planter. Tal com estipulava el seu nou contracte, que va firmar ara fa dos mesos, un cop Pérez ha jugat un determinat nombre de minuts en set partits del primer equip, li correspon una millora salarial, que l'introdueix en el graó més baix de l'escala del primer equip. Amb tot, i encara que el granollerí treballa amb Ernesto Valverde des de principi de temporada, continuarà tenint fitxa i dorsal del filial. Això li permetrà tenir minuts, si el club ho considera necessari, amb el Barça B. Carles Pérez ja va disputar el partit de la 13a jornada de la Segona B contra el Cornellà, en què, com ja havia fet en el mateix partit de la temporada passada, va marcar un gol.

NOTÍCIES RELACIONADES