Atletisme

Carles Castillejo guanya per segon any consecutiu la Behobia - Sant Sebastià

L'atleta català ha superat amb gran autoritat la resta de participants

Actualitzat

Carles Castillejo ha guanyat per segon any consecutiu la Behobia – Sant Sebastià, que ha comptat amb prop de 30.000 participants. L'atleta català ha completat els 20 quilòmetres del recorregut en 1 hora i 19 segons. El vigent campió d'Espanya de marató ha marcat un fort ritme ja des de la sortida, que només ha pogut seguir el portuguès José Luis Dias, en una repetició de l'inici de cursa de l'any passat.

A mitja cursa, passat l'alt de Gaintzurizketa, Castillejo ha deixat enrere el seu acompanyant per marxar en solitari, amb l'objectiu d'aconseguir un temps inferior a 1 hora. Només 19 segons l'han separat d'aconseguir una marca excepcional. Segon ha estat el portuguès José Luis Rocha, amb un temps d'1 hora, 2 minuts i 21 segons, i tercer el gallec Pedro Nimo, amb un crono d'1 hora, 2 minuts i 31 segons.

Es dona la circumstància que Castillejo ha hagut de renunciar a unes beques federatives que eren incompatibles amb la seva participació en aquesta cursa. Així que aquest segon triomf seguit a la Behovia té per ell un valor molt especial.

A la categoria femenina la gran favorita era la guanyadora de l'edició de l'any passat, l'extremenya Raquel Gómez. La debutant canària Arroa Merino ha trencat els pronòstics amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 34 segons. Gómez, amb una marca d'1 hora, 12 minuts i 58 segons, ha estat tercera darrere de la madrilenya Clara Simal, que ha necessitat 1 hora, 12 minuts i 34 segons per completar la cursa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut