Carles Aleñá
Carles Aleñá en una imatge d'arxiu
Barça

Carles Aleñá no es planteja marxar del Barça durant el mercat d'hivern

El club no tanca la porta a una possible sortida en forma de cessió, però el de Mataró vol lluitar per revertir la situació

Francesc LatorreActualitzat

Carles Aleñá va ser titular en la primera jornada de Lliga a San Mamés, Valverde el va canviar a la mitja part i des de llavors no ha jugat ni un sol minut. És més, en set ocasions ha quedat fora de la convocatòria. Estadístiques que il·lustren que el del Mataró és un dels grans afectats per l'overbooking al migcamp del Barça.  

Però malgrat aquest ostracisme, Aleñá continua convençut que pot capgirar la situació i, a dia d'avui, no es planteja sortir durant el mercat d'hivern. Confia que el seu treball diari als entrenaments servirà perquè Valverde li doni alguna oportunitat en les pròximes setmanes i llavors ja dependrà d'ell aprofitar-la. Una actitud molt semblant a la que va tenir l'estiu passat, quan va rebutjar les ofertes que li van arribar per tal de fer realitat el somni de triomfar al Camp Nou.

Ernesto Valverde sempre ha dit que Aleñá és un jugador molt del seu gust, però aquesta confiança no s'està traduint ara en minuts. És per això que des de l'àrea esportiva no es descarta la possibilitat que Aleñá pugui sortir cedit durant el mercat d'hivern si el jugador canvia d'opinió. Des del Barça se'l veu com un jugador jove, amb molt recorregut, i consideren important que jugui. Però asseguren que encara és aviat i que no s'ha pres cap decisió en ferm.  

En aquest sentit, és important el que pugui passar amb Ivan Rakitic. El croat és l'altra gran víctima de la renovació al mig del camp i, en el seu cas, la sortida a l'hivern sembla molt més factible. Si Rakitic marxés, la sortida d'Aleñá seria menys probable.

Aleñá farà 22 anys el proper mes de gener i des de l'any passat té fitxa del primer equip.

 

Anar al contingut