Rigoberto Urán i Jakob Fuglsang han acompanyat Richard Carapaz al podi de la Volta a Suïssa
Ciclisme

Carapaz s'emporta el Tour de Suïssa i apunta al Tour

El ciclista equatorià Richard Carapaz s'ha adjudicat la 85 edició del Tour de Suïssa, davant del colombià Rigoberto Urán i del danès Jakob Fuglsang. L'última etapa l'ha guanyada el suís Gino Mäder

La Volta a Suïssa ha acabat amb una etapa amb tres colls de muntanya que ha guanyat el corredor local Gino Mäder, en superar en l'esprint el seu company d'escapada, el canadenc Michael Woods.

Richard Carapaz ha respost sense problemes als dos tímids atacs de Rigoberto Urán en el tram final de l'ascensió al Pas del Sant Gotard, i ha pogut mantenir amb autoritat els 17 segons d'avantatge que tenia en la classificació general. Sí que hi ha hagut canvis en l'últim graó del podi, ja que Maximilian Schachmann s'ha quedat fora del grup dels favorits i Jakob Fuglsang li ha pres, per quatre segons, la tercera posició.

Més ajustat encara ha estat el desenllaç del premi de la muntanya, ja que el sabadellenc David De la Cruz l'ha perdut, empatat a punts amb Michael Woods.

Després d'aquesta Volta a Suïssa, l'equip Ineos haurà de decidir entre Richie Porte, Geraint Thomas i Richard Carapaz la capitania de l'equip per al Tour de França.

Anar al contingut