Atletisme

Cara i creu per a Adel Mechaal i Xènia Benach a l'Europeu d'Istanbul

El palamosí vol plantar cara a Ingebrigtsen a la final de 3.000

Redacció Esport3Actualitzat

Adel Mechaal ha obtingut el bitllet per a la final dels 3.000 m de l'Europeu Indoor d'Istanbul amb un segon lloc a la segona eliminatòria (7:50.69).

Mechaal ha anat escalant llocs progressivament i s'ha situat darrere el serbi Bibic per garantir-se un lloc a la final. El palamosí vigilarà molt de prop el prodigiós atleta noruec Jakob Ingebrigtsen:

"Ingebrigtsen és molt ambiciós . No voldrà problemes i segur que intentarà trencar la cursa a sis voltes del final i haurem d'estar preparats"

En la primera eliminatòria, Jakob Ingebrigtsen, que aspira a repetir el doblet de Torun 2021, s'ha guanyat l'accés a la final amb suficiència. El noruec ja ha obtingut el títol a la final dels 1.500.

Xènia Benach, eliminada

La vilafranquina Xènia Benach ha quedat fora de les semifinals de 60 m tanques. No ha pogut baixar dels 8.17 segons, una marca insuficient per seguir passant eliminatòries a Istanbul.

Benach, molt decebuda amb la seva actuació, no ha pogut reprimir les llàgrimes després de no entrar en una semifinal que estava a l'abast de les seves marques habituals.

 

Anar al contingut