Javier Tebas contradiu les paraules de Nasser al-Khelaïfi
Javier Tebas contradiu les paraules de Nasser al-Khelaïfi
Futbol

Cara a cara entre Tebas i Al-Khelaïfi pel Barça

El president del PSG ha tornat a criticar la gestió del club blaugrana i el president de la Lliga ha contradit el seu argument

Redacció Esport3Actualitzat

A principis de setembre, Nasser al-Khelaïfi, president del PSG, va atacar el Barça advertint que els clubs endeutats "són un perill". Ara el màxim dirigent del club parisenc hi ha tornat. En aquesta ocasió, Al-Khelaïfi ha afirmat que "injectar capital de manera màgica no és sostenible"

Davant les paraules del qatarià, Javier Tebas, president de la Lliga, ha sortit al pas i ha donat la seva versió a les xarxes socials. En una piulada, Tebas ha sortit en defensa del Barça i ha deixat clar que el club blaugrana no ha fet màgia, sinó que ha venut part del seu patrimoni per cobrir les pèrdues.

Nou capítol de tensió entre els presidents

Aquesta no és la primera vegada que Javier Tebas ataca Nasser Al-Khelaïfi. De fet, el president de la Lliga va qualificar d'"insult" la renovació de Kylian Mbappé amb el PSG quan el club acumulava fins a 700 milions de pèrdues.

En aquesta ocasió, Tebas va fer un pas més i la Lliga va presentar una denúncia davant la UEFA contra el PSG per incompliment del fair play financer. En el comunicat la Lliga va considerar que aquestes pràctiques "alteren l'ecosistema i la sostenibilitat del futbol".

Anar al contingut