Reial Madrid

Capello fa suar de valent els seus homes, amb curses a la muntanya

Fabio Capello està endurint encara més els seus entrenaments. Avui, el tècnic italià ha fet treballar la potència als seus homes, fent-los pujar a una muntanya de la localitat de Schlattam que té una gran pendent, perquè fessin sèries de velocitat de 60 metres. L'única baixa de la sessió ha estat Álvaro Mejía, que està lesionat, i Antonio Cassano, que ha treballat en solitari.

Actualitzat

Amb els brasilers Roberto Carlos, Cicinho, Emerson i Robinho treballant sèries de carrera al costat de l'anglès David Beckham i el davanter holandès Ruud Van Nistelrooy, la resta de madridistes s'han pujat en furgonetes per dirigir-se cap a una mitja muntanya. Allà, Massimo Neri, preparador físic, havia preparat un tram de carrera amb un pendent del 17%, com ha confirmat posteriorment, en la qual els jugadors han realitzat curses que han ajudat a millorar la seva velocitat i potència.

Capello ha arribat a la muntanya amb bicicleta, creuant per la zona verda, sorprès, assegurant davant la incredulitat de tots que havia trobat en el seu camí un cangur mort. Ha estat l'anècdota d'un dur matí de treball per als jugadors del Reial Madrid, que després de gaudir de la tarda lliure d'ahir avui han tornat a les dobles sessions i s'entrenaran a partir de les 17.30.

Anar al contingut