El CE Sabadell és un dels tres equips catalans que disputarà el play-off d'ascens a Segona A
FUTBOL

Cap club renuncia als play-off d'ascens

La Federació Espanyola de Futbol diu que l'índex de positius en els testos efectuats a jugadors i jugadores ha estat "insignificant"

Redacció Esport3Actualitzat

Ple d'inscrits als play-off exprés per pujar de categoria. Segons ha anunciat la Federació Espanyola de Futbol, no s'ha produït cap renúncia en cap divisió i tots els clubs classificats per disputar-los buscaran materialitzar el seu desitjat ascens sobre el terreny de joc. A les dues de la tarda acabava el torn i no hi ha faltat ningú de Segona B (16, amb tres catalans: Barça B, Sabadell i Cornellà), Tercera (72, amb quatre catalans que s'enfrontaran entre ells: l'Hospitalet-Sant Andreu i l'Europa-Terrassa), Primera Nacional femenina (8, amb l'Espanyol B) i Primera Divisió de futbol sala (8). El sorteig de les fases d'ascens encara no definides es farà dilluns, 8 de juny.

Per altra banda, la Federació Espanyola també ha explicat que pràcticament tots els esportistes ja s'han sotmès als primers testos. L'ens considera que els índexs de positius han estat insignificants en relació amb el nombre de futbolistes, tècnics i auxiliars que s'han fet les proves.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut