(@RCDEspanyol)
Espanyol

Rufete: "El president ha apostat per mi per fer un nou model de club. Donaré la cara pel club, em cremi o no em cremi"

Respecte a la convocatòria de l'últim partit que l'equip blanc-i-blau va fer al Camp Nou, són baixa Calero i el sancionat Pol Lozano. Torna a la llista Calleri i entra també el jove del filial Ferran Jutglà

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'entrenament al RCDE Stadium previ al partit davant l'Eibar, l'Espanyol ha fet pública la llista de futbolistes convocats per al duel d'aquest diumenge a les 14.00. El tècnic perico ha convocat cinc jugadors del filial, entre els quals destaca la presència de Ferran Jutglà. També entra a la llista Caleri; són baixa Calero i el sancionat Pol Lozano.

Rufete, en roda de premsa ha confessat que vol acabar la temporada de la millor manera possible i per això vol sumar els màxims punts dels que queden en joc:

"En aquests tres partits ens juguem l'orgull d'aquest club i d'aquesta samarreta"

Sembla que des del club ja preparen la propera temporada a Segona. Però, com es treballarà a partir d'ara per tornar a Primera?

"Es confeccionarà una plantilla per tornar a il·lusionar a la nostra gent i sumar punts per tornar a Primera. Però encara els queda una setmana de treball"

Quines són les possibles sortides del club?

"Els contractes de Cabrera i RDT tenen peculiaritats, però són part important de el club fins que passi el contrari"

Rufete, molt implicat en la seva feina:

"El president ha apostat per mi per fer un nou model de club. Donaré la cara pel club, em cremi o no em cremi"

Aquesta és la llista de convocats per jugar contra l'Eibar:

 

 
Anar al contingut