Futbol

Canvia les botes de futbol per la bata de farmacèutic

Santi PadróActualitzat

Es diu Toni Rodríguez Dovale i va jugar als equips inferiors del FC Barcelona dels 12 fins els 16 anys, on va coincidir amb Bojan Krkic i Thiago Alcántara.

Va néixer a la Corunya fa 29 anys i és un autèntic rodamón del futbol. Ha jugat amb el Celta, l'Osca, el Lugo, el Leganés, el Rayo i actualment pertany al Navy de Tailàndia. Va venir a pasar les vacances de Nadal a Galicia i, després, per culpa del coronavirus, no ha pogut tornar a Tailàndia.

I en aquesta aturada forçosa, Toni Rodríguez Dovale ha començat a fer pràctiques de Farmàcia. Segons ha explicat a Radio Marca, havia fet la carrera de farmacèutic, però, per acabar-la, li faltaven les pràctiques, i, per qüestions futbolístiques, no trobava mai el moment de fer-les.

El Toni ha canviat la samarreta del seu equip i les botes de futbol per la bata de farmacèutic i les receptes. Aquests dies, i des de l'altra banda del taulell, aprofita cada oportunitat que té per recordar als clients de la farmàcia que Eusebio Sacristán el va fer debutar en el primer equip del Celta amb només divuit anys.

Anar al contingut