Futbol

Canvi de nom al Getafe, que vol mantenir la "Fe" davant del Barça

El canvi forma part d'una campanya publicitària del club que presideix Ángel Torres per apel·lar a la fortalesa mental de l'equip i de la seva afició

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça visita aquest dissabte, a les 21.00, el Coliseum Alfonso Pérez, de Getafe, però el partit serà contra un rival que ha canviat de nom aquest dimecres i s'ha transformat en el Fe CF. La modificació forma part d'una original campanya publicitària dirigida a l'afició "azulona" que, a causa de les mesures per evitar la propagació del coronavirus, no podrà accedir a les instal·lacions de l'entitat per donar suport a l'equip de José Bordalás davant d'un dels rivals més llaminers del campionat.

Al lloc web oficial del club, així com en totes les xarxes socials, la primera part del nom de l'entitat, el "Geta" (com és conegut popularment), desapareix. I el que queda, que mai s'ha de perdre, és la "Fe", última esperança en aquests temps de pandèmia. A les grades de l'estadi també és visible el canvi de nom, que confien que motivi els futbolistes de cara al duel contra el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut