Saúl "Canelo" Álvarez admet que es va precipitar jutjant Messi (@Canelo)
Futbol

Canelo Álvarez es disculpa ara amb Messi

El campió del món de boxa retira l'amenaça contra el crac argentí, i aquest no li dona més importància

Redacció Esport3Actualitzat

Saúl "Canelo" Álvarez va pair malament la derrota de la selecció mexicana a mans de l'Argentina, però 3 dies després ha admès que es va excedir i ha recollit cable. Tant, que s'ha disculpat amb Leo Messi després d'haver-lo acusat d'irrespectuós amb el seu país perquè en una imatge de la celebració als vestidors de l'Argentina el crac exblaugrana trepitjava una samarreta de la selecció asteca.    

També Messi, un cop confirmada la classificació de l'Argentina per als vuitens de final del Mundial, va voler donar importància a les declaracions incendiàries del campió del món de boxa, que incloïen fins i tot una amenaça cap al jugador argentí. 

"Penso que va ser un malentès, qui em coneix sap que no falto al respecte a ningú i que això és part d'un vestidor. Després d'un partit es deixen les samarretes (a terra). No hi ha més. No crec que hagi de demanar perdó perquè crec que no li vaig faltar al respecte ni a la gent de Mèxic, ni a la samarreta ni a ningú".  

Els futbolistes, amb Messi

La soflama de Canelo no va tenir gens d'eco en l'entorn futbolístic. Primer van ser dos bons amics de Messi, com Agüero o Cesc, els que van provar de fer d'entrar en raó el boxador mexicà, però també jugadors mexicans van mirar de fer entrar en raó el púgil. El ja retirat Miguel Layun o fins i tot el capità de la "tricolor", Andrés Guardado.

El jugador del Betis va ser clar quan se li va preguntar per la polèmica: 

"Conec Messi. Tot això que s'està parlant em sembla una bestiesa. La samarreta, jo em vaig quedar amb la seva. La vaig posar a terra perquè és com ens ho manen els utillers".   

Anar al contingut