Futbol

Campbell deixa l'Arsenal després de jugar-hi durant cinc temporades

Sol Campbell deixa l'Arsenal, l'equip on ha passat els cinc últims anys de la seva carrera esportiva. Amb 31 anys, el defensa internacional anglès vol afrontar un "nou desafiament" en la seva carrera. De moment, Campbell no sap en quin equip jugarà la pròxima temporada, tot i que ha avançat que jugar a l'estranger "realment m'interessaria". De la seva estada a l'Arsenal, Campbell ha destacat que hi ha passat "cinc campanyes fantàstiques, plenes de títols per al club i amb molts moments realment memorables, inclòs el títol de Lliga del 2004, quan vam estar invictes durant tota la temporada".

Actualitzat

Després de disputar 197 partits amb l'Arsenal, el defensa anglès diu que marxa del club londinenc "per un sentit d'orgull, per el que ha aconseguit i el desig d'un nou desafiament". Campbell marxa després de sumar amb l'Arsenal dos títols de Lliga, tres de Copa i un de Supercopa.

"M'agradaria mostrar el meu agraïment a Arsene Wenger -el seu entrenador- per tot el que ha fet per mi", ha dit Campbell en l'anunci del seu comiat. També ha tingut paraules d'agraïment per als "jugadors de classe mundial amb els quals he tingut el privilegi de jugar, als treballadors, als directius i als aficionats" de l'Arsenal.

Wenger, present al comiat de Campbell, n'ha destacat les "ganes" i la seva "presència", que han contribuït decisivament "als nostres èxits dels últims cinc anys". El tècnic francès, però, ha mostrat el seu respecte per la decisió presa, tot i lamentar la seva marxa.

Anar al contingut