Futbol

Camacho: "Zidane té l'aval de Florentino per continuar, si ho vol"

L'exjugador i extècnic madridista demana paciència a l'entorn, després d'aquest inici irregular dels blancs, tant en la Lliga com en la Champions

Haver defensat la samarreta del Reial Madrid durant 16 temporades dona una idea del coneixement futbolístic que té José Antonio Camacho del club blanc, on també va ser entrenador, dues vegades, durant breus períodes de temps. Tot i l'allau de crítiques que ha rebut Zidane, el tècnic murcià està convençut que segueix tenint tota la confiança del president, Florentino Pérez.

"El càrrec no corre perill per a Zidane. Té l'aval del president per continuar, si així ho desitja. En el futbol tot passa molt ràpidament, per a les coses bones i per a les dolentes. Juguen partits dolents i... tothom al carrer. Cal una mica de paciència."

El tècnic francès vol carregar amb tot el pes d'aquestes dues derrotes i així ho ha manifestat en les últimes rodes de premsa, però està decebut amb el rendiment que estan oferint alguns dels seus futbolistes. Dimecres al vespre, després del partit contra el Xakhtar Donetsk, Florentino va baixar al vestidor, en una tensa, però breu trobada, que només va durar tres minuts.

 

ARXIVAT A:
ZidaneEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut