Cal Crutchlow s'ha emportat el GP de la República Txeca de MotoGP (EFE)
MotoGP

Cal Crutchlow guanya el GP de la República Txeca seguit de Rossi i Márquez en una cursa boja

Valentino Rossi ha acabat segon i Marc Márquez no ha pogut defensar la "pole position", però s'ha embutxacat el novè podi de la temporada, en una cursa amb constants canvis de líder que no s'ha resolt fins a l'última volta. Crutchlow ha sumat la seva primera victòria en MotoGP.

Actualitzat

Cal Crutchlow s'ha emportat el GP de la República Txeca de MotoGP, la primera victòria en MotoGP, en una cursa protagonitzada per la pluja a les primeres voltes i pel constant canvi de líders fins al final de la cursa. La segona posició ha estat per Valentino Rossi, que ha fet el cinquè podi de l'any. Marc Márquez no ha pogut defensar la pole position que havia guanyat aquest dissabte i s'ha classificat en tercera posició, fent així el novè podi de les 11 carreres disputades del Mundial. 

Jorge Lorenzo, amb seriosos problemes durant tota la cursa, ha hagut de canviar la moto a la volta 18 per tornar a agafar la de pluja. El mallorquí ha anat perdent posicions gradualment fins a classificar-se en una llunyana 17ena posició. Lorenzo, fins i tot, s'ha vist doblat pel seu company d'equip, Valentino Rossi. Dani Pedrosa, per la seva part, s'ha classificat en 12ena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut